Skip to content

Towards Cape Verde – Day 2

November 14, 2015

After 6 days in the charming marina at La Restinga, El Hierro we left the harbor yesterday at noon, after checking out and filling up with water and fuel. After 24h we are now approx 560nm from Sal, the CV Island we are aiming for. So far all is well and yesterday and this morning we have been entertained by Dolfines and Pilot whales.

From → Sailing Notes

3 Comments
 1. Lars Jacobson permalink

  Hej!
  Lars & Kerstin Jacobson heter vi och vi träffades några gånger i Galicien. Vi seglar en Bavaria 42 som heter Naranja. Nu är vi på semester på Cape Verde på ön Sal och läser att ni är på väg hit. Om det passar vore det kul att ses för att få höra om er seglats.
  Mvh Lars & Kerstin

  Like

 2. Lars Jacobson permalink

  Hej!
  Lars & Kerstin Jacobson heter vi och vi träffades några gånger i Galicien för några år sedan. Vi seglar en Bavaria 42 som heter Naranja3. Vi är nu på semester på Cape Verde på ön Sal och vi läste just att ni är på väg hit. Det vore trevligt att ses om det passar er. Vi stannar till den 25/11.
  Mvh Lars & Kerstin

  Like

  • Hej Lars och Kerstin. Visst minns vi er och den underbara tiden i Galicien. Vore trevligt om vi kunde ses! Försökte komma i land idag och träffa er men pumpning av dinge etc tog lite tid så ni var nog på väg med buss när vi var klara. Hörde att ni firade 30 årig bröllopsdag. Lustigt nog firade vi dito 26 årig igår. Vi har ert mobnr, vårt lokala är +238 9841392

   Hälsar
   Peter&Eva
   SY Tinaprincess

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: