Skip to content

Swim Party

July 28, 2016

Så var det då dags. “Swim Party” från Bonaire till Klein Bonaire. Ca 1 nm (1.8 km) med 15 deltagare. Vädret var som det brukar, dvs ca 30 grader i luften, något kallare i vattnet och 8-10 m/s vind. Som vanligt stod Martin och Ellen på Acapella för organisation med säkerhet i fokus. Vattnet mellan öarna är ganska besvärligt med ganska starka strömmar. Från TinaPrincess deltog Eva med Peter som jolle support i händelse av kramp eller annat. Eva som är en god simmerska tog täten tidigt och höll den hela vägen till mål. 15 glada simmare blev välkomnade av “shore team”, Hans och Liesbeth från båten Kulikuli.  Eva fick tiden 32 minuter vilket är en mycket bra tid även om hon var en av de simmande som använde simfenor. Att simma i öppet hav med ca 30-50 cm vågor är ganska jobbigt.  Som nummer 2 kom ytterligare en kvinnlig fen- och cyklopsimmare, därefter 2 crawlare. Starkt! Efter varsin coco-rum drink, gemensamma fotograferingar och lite allmänt stoj, drog vi oss tillbaka för att jobba vidare med installation av watermakern. Ganska jobbigt i värmen och fuktigheten.

From → Sailing Notes

One Comment
  1. Snyggt jobbat.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: