Skip to content

Mot Marquesas – Dag 2

March 17, 2017

Ett dygn sw från Galapagos. Blankvatten och motorgång enligt plan. Vi hoppas nå passadvinden om ytterligare ett och ett halvt dygn. Färden genom Galapagosarkipelagen var kantad med djur: stora sköldpaddor (lädersköldpadda tror vi), sjölejon, hoppande rockor, en haj och diverse fåglar. Nu, ett dygn senare har vi fortfarande Havslöpare och vita sulor i sikte. Vi ser en och annan sköldpadda och rockor. Peter såg t o m en stor knölval för några timmar sedan. Vinden är stick i stäv ca 1-3 knop så vi puttrar på i ekonomifart. Natten var lugn, med månsken och utan fiskebåtar. Hoppas det fortsätter så. Vi har just inte börjat fiska än, eftersom frysen är full, men om någon dag eller två kommer vi att försöka fånga ngt gott. Vi njuter, med var sin ljudbok och fin utsikt.

From → Sailing Notes

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: