Skip to content

Marquesas!!!

April 7, 2017

“Först kom ingenting, sen kom ingenting… “. En Kent hit dyker upp i gryningen när Fatu HIva, den närmsta ön kan skönjas i diset. 3400 sjömil, skojar lite om att helt nya okända djurarter väntar på oss. Ankrar bredvid ett tjugotal seglare vid tretiden. Trångt om utrymmet så vi använder ett akter ankare för att få plats. En välrullad Spansk Cava smakar gott. Vi sparar jobb, typ spirbom, kuttersegel, backstag, etc till I morgon. Omgivningarna runt båten påminner om Alperna, 50 nyanser av grönt. Imorgon börjar jakten på Pomplemousse😉

From → Sailing Notes

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: