Skip to content

Från elände till gapskratt

November 27, 2017

Att angöra Marina Puteri i utkanten av miljonstaden Johor Bahru, granne med Singapore i Fredags var maximalt bra timing. Marinan och omgivningarna bjöd på en helg med massor av attraktioner och “prova på” aktiviteter. Marie, Eva’s syster provade på “Fly Board”, lite James Bond känsla.

Premiär på Fly Board

Innan dess tillbringade Eva och jag tre timmar på sjukhus för att se till en hastigt ökande inflammation i Eva’s hand. Riktigt otäckt med snabb spridning. Efter några rejäla sprutor med kraftig antibiotika och inhandling av ett mindre apotek så verkar läget nu under kontroll, dock har vi en efterkontroll med läkaren i morgon. Apropå sjukhus, gratis 4G wifi, modern utrustning och en helt annan nivå på hygien och renhet än vi tyvärr upplevt på sjukhus i Sverige på senare tid.

 

From → Sailing Notes

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: