Skip to content

Mot Cap Verde – Dag 12

March 2, 2019

Har nu “bara” ca 1000 sjömil kvar till Mindelo, Cap Verde. Nätterna är stjärnklara och magiska med bara en liten månskärva. Eva blev uppvaktad av ett antal delfiner häromnatten. Vi tycks befinna oss utanför fartygsrutter. Bortsett från ett trettiotal kinesiska fiskebåtar söder om Ascension har det varit tomt, vilket vi gillar. Fisket går urdåligt. Igår fick vi ett napp men den slet av bläckfisken. Vi passerar ekvatorn ikväll för sjätte gången. Känns bra att återigen segla i “hemma vatten”. Vi har kontakt med flera seglare som lämnat St Helena. Alla tycks ha för lite vind och för varmt. Dagtid har vi 33 C under däck, men vi kommer säkert klaga på kalla vindar på Kanarieöarna så vi gillar läget.Hälsar Peter & Eva vid pos 1 S, 19 W

Sent from Iridium Mail & Web.

From → Sailing Notes

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: